kenyérpirító
Reklám

Cimkék

Robotgép KitchenAid hámozó új robotgép zsemlefeltét 2db-os Cirusfacsaró KitchenAid konzervnyitó Dagsztó kar kés Zöldségszeletelő KitchenAid fagyiadagoló professzionális krémkeverő kar Szendvicstartó Raviolikészítő KitcnenAid lábas 18cm Professzionális robotgép - Habve szénkefe tartó Tartótálca KitchenAid üvegnyitó gallér motor armatúra és csapágy hőmérséklet jelző óra 3l-es tál motor állórész Krémkeverő Húsdaráló kupola fogaskerék feltétekhez menetes szár turmixgép I. 83 l tál KitchenAid olló Vezérlő panel alátétlemez Konzervnyitó Tésztaszárító turmixgép fogaskerék fagyi közdarab kpsa 2 szeletes kenyérpirító KitchenAid reszelő Turmix motor Rugó Szivattyú Fagylaltkészítő fedél kiöntő feltét Zavarszűrő artisan Passzírozó és Húsdaráló turmix felső szerelvény Motor csapágyház Kapcsoló zsemlefeltét 4db-os Tésztakészítő/nyújtó KitchenAId lábas 16cm Artisan Robotgép - Habverő fej szénkefe 3 részes szett KitchenAid pizzavágó turmix Lapos fogaskerék kazán üvegtál Szakácskönyv Angol/Német Artisan Kávédaráló Fordulatvezérlő panel Műanyag védőkarima Darálószett 3részes KitchenAid habverő üvegkehely fogaskerekek konzollal fejrögzítő kar kpra 4 szeletes kenyérpirító 4 KitchenAid tésztanyújtó Tengelytömítés Röpsúly tömítés Olasztészta készítő Kolbásztöltő kupak Rögzítőcsvar rögzítő rugó új artisan Zöldség - gyümölcspasszírozó Vezérlőpanel Kapcsoló kar víztartály

KenyérpirítókJelenleg 6 termék található.

Minőségi kenyérpirítóra vágyik?

Ha elromlott a kenyérpirítója és venne egy sokkal jobbat, akkor nálunk a helye. Nincs is jobb, mint néhány finom vajas pirítóssal kezdeni a napot egy pohár frissen facsart narancslé társaságában. Ám ha az Ön készülékének kétszersültje minimális fokozaton is inkább szenes, mintsem pirult, itt az ideje, hogy egy korszerűbb pirítót szerezzen be.

Sokan esnek abba a hibába, hogy silány minőségű kenyérpirítót vásárolnak. Jobb esetben ez csak a minimálisan elvárható működési idő előtti elhasználódást eredményez, néha azonban tüzet is okozhatnak a nem megfelelő kenyérpirító készülékek. Az általunk kínált KitchenAid kenyérpirító biztonságos használatot nyújt az egész családnak.

A KitchenAid Artisan kenyérpirító hosszú, széles nyílásába bármilyen típusú kenyér behelyezhető. Az intelligens, elektronikus fűtőszenzorok megbízható működést garantálnak. A pirítás alatt a kenyér állapota folyamatosan ellenőrizhető.

Válasszon 2 vagy 4 személyes kenyérpirítót és kezdje a napot kétszersülttel!

Ergonomikus kialakításuk és egyszerű kezelhetőségük révén, minden pirítósfogyasztó kedvenc konyhai eszköze lesz. Esztétikus megjelenésük miatt nem kell bezsúfolni valamelyik szekrénybe, maradhat nyugodtan az asztalon vagy nyitott tárolóban.

Válasszon minket, ha sokáig szeretné használni a kenyérpirító készülékét!


Miért döntsön a Kitchenaid kenyérpirítók mellett?

A pirított kenyér igencsak népszerű, ami nem csak önmagában alkalmas fogyasztásra, hanem bizonyos ételek elengedhetetlen alkotóeleme is! Ahhoz, hogy mindig kerülhessen pirított kenyér az asztalra, értelemszerűen kenyérpirítóra lesz szüksége, azonban a berendezés kiválasztását nem érdemes a véletlenre bízni! Ha még mindig az ideális készüléket keresi, válassza a Kitchenaid kenyérpirítót!

A Kitchenaid kenyérpirítók egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak, ugyanis rendkívül hosszú élettartammal bíró, megbízható berendezések, amelyek soha nem égetik oda a pirítani kívánt kenyeret, helyette kellően átsütik a kenyérszeleteket, így igazi ropogós falatok készülnek! A Kitchenaid kenyérpirítók egyik legnagyobb előnye, hogy bizonyos modellekkel akár 4 szelet kenyér is pirítható egyszerre, így nem kell étkezés közben várakozási idővel számolni, ennek köszönhetően a család minden tagja egyszerre tud az asztalhoz ülni!

A Kitchenaid kenyérpirítók több típusa áll a vásárlók rendelkezésére! Tekintse meg kínálatunkat, és döntsön egy modern, minden igényt kielégítő készülék mellett!