kenyérpirító

KenyérpirítókJelenleg 2 termék található.

Minőségi kenyérpirítóra vágyik?

Ha elromlott a kenyérpirítója és venne egy sokkal jobbat, akkor nálunk a helye. Nincs is jobb, mint néhány finom vajas pirítóssal kezdeni a napot egy pohár frissen facsart narancslé társaságában. Ám ha az Ön készülékének kétszersültje minimális fokozaton is inkább szenes, mintsem pirult, itt az ideje, hogy egy korszerűbb pirítót szerezzen be.

Sokan esnek abba a hibába, hogy silány minőségű kenyérpirítót vásárolnak. Jobb esetben ez csak a minimálisan elvárható működési idő előtti elhasználódást eredményez, néha azonban tüzet is okozhatnak a nem megfelelő kenyérpirító készülékek. Az általunk kínált KitchenAid kenyérpirító biztonságos használatot nyújt az egész családnak.

A KitchenAid Artisan kenyérpirító hosszú, széles nyílásába bármilyen típusú kenyér behelyezhető. Az intelligens, elektronikus fűtőszenzorok megbízható működést garantálnak. A pirítás alatt a kenyér állapota folyamatosan ellenőrizhető.

Válasszon 2 vagy 4 személyes kenyérpirítót és kezdje a napot kétszersülttel!

Ergonomikus kialakításuk és egyszerű kezelhetőségük révén, minden pirítósfogyasztó kedvenc konyhai eszköze lesz. Esztétikus megjelenésük miatt nem kell bezsúfolni valamelyik szekrénybe, maradhat nyugodtan az asztalon vagy nyitott tárolóban.

Válasszon minket, ha sokáig szeretné használni a kenyérpirító készülékét!


Miért döntsön a Kitchenaid kenyérpirítók mellett?

A pirított kenyér igencsak népszerű, ami nem csak önmagában alkalmas fogyasztásra, hanem bizonyos ételek elengedhetetlen alkotóeleme is! Ahhoz, hogy mindig kerülhessen pirított kenyér az asztalra, értelemszerűen kenyérpirítóra lesz szüksége, azonban a berendezés kiválasztását nem érdemes a véletlenre bízni! Ha még mindig az ideális készüléket keresi, válassza a Kitchenaid kenyérpirítót!

A Kitchenaid kenyérpirítók egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak, ugyanis rendkívül hosszú élettartammal bíró, megbízható berendezések, amelyek soha nem égetik oda a pirítani kívánt kenyeret, helyette kellően átsütik a kenyérszeleteket, így igazi ropogós falatok készülnek! A Kitchenaid kenyérpirítók egyik legnagyobb előnye, hogy bizonyos modellekkel akár 4 szelet kenyér is pirítható egyszerre, így nem kell étkezés közben várakozási idővel számolni, ennek köszönhetően a család minden tagja egyszerre tud az asztalhoz ülni!

A Kitchenaid kenyérpirítók több típusa áll a vásárlók rendelkezésére! Tekintse meg kínálatunkat, és döntsön egy modern, minden igényt kielégítő készülék mellett!


A reggeli klasszikus ízeit Ön is élvezheti KitchenAid kenyérpirítókkal!

Nincs is jobb annál, mint amikor a frissen elkészült pirított kenyér illatára ébredünk, a konyhát betölti a barnára és ropogósra sült szeletek semmivel sem összehasonlítható aromája. Egy cseppnyi lekvár, egy csurgatásnyi méz vagy egy kenésnyi vaj és kész is a fejedelmi reggeli!

Kenyérpirítót szeretne vásárolni, de nem elégszik meg a legegyszerűbbel? Nézzen szét kínálatunkban, és ismerje meg a KitchenAid kenyérpirítóit! Vásároljon olyan készüléket, ami többet kínál Önnek az átlagos kenyérpirítóknál és használja gond nélkül évekig! Egy modern kenyérpirító kiemelő szerkezettel, melegentartó funkcióval, hőérzékelővel, sőt, akár kiolvasztási és szendvicssütési funkcióval teszi egyszerűbbé a reggeli készítést.

Fogyassza minden nap kedvenc reggelijét tökéletesen elkészítve vagy lepje meg családját! Ha szeretné jobban megismerni a KitchenAid kenyérpirítóit, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén, és kérjen bővebb tájékoztatást, szívesen segítünk!


Miért legyen a hotel konyhájában KitchenAid kenyérpirító?

A kenyérpirító sarkalatos pontja a reggeli készítésnek, így nem hiányozhat a szálláshelyek étkezőjéből sem. Sokan kedvelik a ropogósra sült kenyérszeleteket reggeliként fogyasztva, nem mindegy hát, hogy a nap legfontosabb étkezését hogyan és mivel készítik elő. A KitchenAid kenyérpirítóiban nem fognak csalódni vendégei!

Miért érdemes a KitchenAid kenyérpirítóit választani? Minden modell kiváló konstrukció, ami nem csak pár hónapig bírja, hanem hosszú távon is lehet rá számítani, nagyobb igénybevétel mellett is. Amellett, hogy igazán dizájnosak, természetesen azt is rájuk bízhatjuk, hogy ízletes pirított kenyeret készítsenek, éppen úgy, ahogyan a vendégek ízlésének megfelel. Ezt olyan kényelmi funkciók beépítésével érik el a tervezők, mint amilyen a melegen tartó funkció, a kiemelő rács vagy a hőmérséklet érzékelő, több fokozat. Nincs többé odaégett pirítós vagy megpörkölődött ujjak, tökéletes, időben elkészülő, ízletes kenyérszeleteket tehet a tányérra a KitchenAid kenyérpirítóból minden vendég.

Nézzen körül nálunk, és vásároljon KitchenAid kenyérpirítót hotelébe! Bővebb tájékoztatást elérhetőségeink bármelyikén kérhet, keressen minket bátran!



Új termékek

Nincs új termék

enter the code here