Reklám

Cimkék

Robotgép KitchenAid hámozó KitchenAid konzervnyitó új robotgép zsemlefeltét 2db-os Cirusfacsaró Dagsztó kar kés Zöldségszeletelő KitchenAid fagyiadagoló professzionális krémkeverő kar Olasztészta készítő Kolbásztöltő kupak Rögzítőcsvar rögzítő rugó új artisan Zöldség - gyümölcspasszírozó Vezérlőpanel Kapcsoló kar víztartály Szendvicstartó Raviolikészítő KitcnenAid lábas 18cm Professzionális robotgép - Habve szénkefe tartó Tartótálca KitchenAid üvegnyitó gallér motor armatúra és csapágy hőmérséklet jelző óra 3l-es tál motor állórész Krémkeverő Húsdaráló kupola fogaskerék feltétekhez menetes szár turmixgép I. 83 l tál KitchenAid olló Vezérlő panel alátétlemez Konzervnyitó Tésztaszárító turmixgép fogaskerék fagyi közdarab kpsa 2 szeletes kenyérpirító KitchenAid reszelő Turmix motor Rugó Szivattyú Fagylaltkészítő fedél kiöntő feltét Zavarszűrő artisan Passzírozó és Húsdaráló turmix felső szerelvény Motor csapágyház Kapcsoló zsemlefeltét 4db-os Tésztakészítő/nyújtó KitchenAId lábas 16cm Artisan Robotgép - Habverő fej szénkefe 3 részes szett KitchenAid pizzavágó turmix Lapos fogaskerék kazán üvegtál Szakácskönyv Angol/Német Artisan Kávédaráló Fordulatvezérlő panel Műanyag védőkarima Darálószett 3részes KitchenAid habverő üvegkehely fogaskerekek konzollal fejrögzítő kar kpra 4 szeletes kenyérpirító 4 KitchenAid tésztanyújtó Tengelytömítés Röpsúly tömítés

VízforralókJelenleg 3 termék található.

Mire használható egy vízforraló?

Természetesen vízforralásra. A helyes kérdés inkább az lenne, hogy mivel könnyíti meg a konyhai munkánkat egy vízforraló. A tea, instant kávé és egyéb forró italok készítése ma már elképzelhetetlen a vízforraló használata nélkül, de ezeken felül még sok esetben lehet hasznos, ha forró víz vár minket főzés közben!

Ha KitchenAid, vagy Artisan vízforralót tartunk a konyhánkban, és a főzés elején feltöltjük, majd bekapcsoljuk, felgyorsíthatjuk a konyhai munkát, ezáltal kevesebb időt kell töltenünk a tűzhely mellett! Bármilyen étel, például pörkölt készül, ha zsírjára pirult és hígítani kell, a csapból vett hideg vízzel leállítjuk a főzési folyamatot, és időbe telik, amíg az étel újra átmelegszik és forrni kezd. Ha a vízforralóból pótoljuk a folyadékot, ez az idő minimálisra csökken! Paradicsom hámozásához elég csak meglocsolnunk őket forró vízzel, és máris könnyedén lehúzható a héjuk. De ezeken felül is számtalan esetben lehet szükség arra, hogy ne hideg, hanem forró vizet használhassunk a főzés során!

Vásároljon Ön is KitchenAid, vagy Artisan vízforralót, hogy felgyorsíthassa konyhai teendőit!


Új termékek

Nincs új termék

enter the code here