Reklám

Cimkék

Robotgép KitchenAid hámozó Cirusfacsaró KitchenAid konzervnyitó új robotgép zsemlefeltét 2db-os kés Zöldségszeletelő KitchenAid fagyiadagoló professzionális krémkeverő kar Dagsztó kar turmixgép I. 83 l tál KitchenAid olló Vezérlő panel alátétlemez Konzervnyitó Tésztaszárító turmixgép fogaskerék fagyi közdarab kpsa 2 szeletes kenyérpirító KitchenAid reszelő Turmix motor Rugó Szivattyú Fagylaltkészítő fedél kiöntő feltét Zavarszűrő artisan Passzírozó és Húsdaráló turmix felső szerelvény Motor csapágyház Kapcsoló zsemlefeltét 4db-os Tésztakészítő/nyújtó KitchenAId lábas 16cm Artisan Robotgép - Habverő fej szénkefe 3 részes szett KitchenAid pizzavágó turmix Lapos fogaskerék kazán üvegtál Szakácskönyv Angol/Német Artisan Kávédaráló Fordulatvezérlő panel Műanyag védőkarima Darálószett 3részes KitchenAid habverő üvegkehely fogaskerekek konzollal fejrögzítő kar kpra 4 szeletes kenyérpirító 4 KitchenAid tésztanyújtó Tengelytömítés Röpsúly tömítés Olasztészta készítő Kolbásztöltő kupak Rögzítőcsvar rögzítő rugó új artisan Zöldség - gyümölcspasszírozó Vezérlőpanel Kapcsoló kar víztartály Szendvicstartó Raviolikészítő KitcnenAid lábas 18cm Professzionális robotgép - Habve szénkefe tartó Tartótálca KitchenAid üvegnyitó gallér motor armatúra és csapágy hőmérséklet jelző óra 3l-es tál motor állórész Krémkeverő Húsdaráló kupola fogaskerék feltétekhez menetes szár

BotmixerekJelenleg 3 termék található.

A botmixerekkel változatosságot csempészhet a mindennapokba!

A kiegyensúlyozott, harmonikus hétköznapokat jelentős mértékben befolyásolja, hogy milyen élelmiszereket vásárol az ember és azokat hogyan használja fel a mindennapokban. A változatos, egészséges étkezés hozzájárul ahhoz, hogy bárki jól érezze magát a bőrében. Ehhez természetesen nemcsak a színvonalas élelmiszer alapanyagokra lesz szükség, hanem azon konyhai eszközökre is, amelyekkel gyorsan és könnyedén kiváló fogásokat lehet varázsolni az asztalra. Ha Ön is ilyen ételekkel szeretné várni a családot, vásároljon botmixert választékunkból!

A botmixer az egyik legpraktikusabb konyhai eszköznek számít, ugyanis alkalmazásával meg lehet alapozni az egészséges étrendet. Rengeteg különféle zöldség és gyümölcs alapú étel, sőt, akár ízletes italok is készíthetőek a segítségével. A botmixer használata gyorsan és könnyedén elsajátítható, így már a megvásárlás után azonnal ki is próbálhatja.

Tapasztalja meg Ön is botmixereink előnyeit, szerezze be az igényeinek megfelelő eszközt, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


A botmixerek egyetlen vendéglátóegység konyhájáról sem hiányozhatnak!

Ahhoz, hogy egy étterem valóban sikeres és vendégcsalogató legyen, az nemcsak az ott dolgozó szakácsok szaktudásától és az általuk felhasznált alapanyagok színvonalától függ, hanem a fogások elkészítéséhez alkalmazott konyhai eszközök praktikusságától is. Ha Ön is sikerre szeretné vinni vendéglátóegységét, emellett megkönnyítené a szakácsok munkáját, ezáltal felgyorsítva a kiszolgálást, ne feledkezzen meg a botmixerekről!

A botmixerekkel garantált a gyors előkészület, ugyanis a konyhai berendezések használatával számos köret vagy főétel könnyedén előállítható, ráadásul a különböző élelmiszer alapanyagok a botmixerrel feldolgozott állapotukban érik el valódi zamatukat. Az étterem sikere garantált, vendéglátóegysége igazi népszerűségnek fog örvendeni az emberek körében. Választékunkban korszerű és megbízható műszaki paraméterű botmixereket találhat, így, ha termékeink megvásárlása mellett dönt, tökéletes üzletet köthet!

Vásároljon korszerű konyhai gépeket éttermébe, ne feledkezzen meg a botmixerekről! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Új termékek

Nincs új termék

enter the code here