Reklám

Cimkék

Robotgép KitchenAid hámozó KitchenAid konzervnyitó új robotgép zsemlefeltét 2db-os Cirusfacsaró professzionális krémkeverő kar Dagsztó kar kés Zöldségszeletelő KitchenAid fagyiadagoló zsemlefeltét 4db-os Tésztakészítő/nyújtó KitchenAId lábas 16cm Artisan Robotgép - Habverő fej szénkefe 3 részes szett KitchenAid pizzavágó turmix Lapos fogaskerék kazán üvegtál Szakácskönyv Angol/Német Artisan Kávédaráló Fordulatvezérlő panel Műanyag védőkarima Darálószett 3részes KitchenAid habverő üvegkehely fogaskerekek konzollal fejrögzítő kar kpra 4 szeletes kenyérpirító 4 KitchenAid tésztanyújtó Tengelytömítés Röpsúly tömítés Olasztészta készítő Kolbásztöltő kupak Rögzítőcsvar rögzítő rugó új artisan Zöldség - gyümölcspasszírozó Vezérlőpanel Kapcsoló kar víztartály Szendvicstartó Raviolikészítő KitcnenAid lábas 18cm Professzionális robotgép - Habve szénkefe tartó Tartótálca KitchenAid üvegnyitó gallér motor armatúra és csapágy hőmérséklet jelző óra 3l-es tál motor állórész Krémkeverő Húsdaráló kupola fogaskerék feltétekhez menetes szár turmixgép I. 83 l tál KitchenAid olló Vezérlő panel alátétlemez Konzervnyitó Tésztaszárító turmixgép fogaskerék fagyi közdarab kpsa 2 szeletes kenyérpirító KitchenAid reszelő Turmix motor Rugó Szivattyú Fagylaltkészítő fedél kiöntő feltét Zavarszűrő artisan Passzírozó és Húsdaráló turmix felső szerelvény Motor csapágyház Kapcsoló

Kézi mixerJelenleg 1 termék található.

Szenvedélye a sütés? Akkor nem hiányozhat a konyhájából a KitchenAid kézi mixer!

Az emberek többsége egyenesen rajong a különböző süteményekért, nemcsak az ízük miatt, hanem az elkészítésük folyamatáért is. Egyesek igazi alkotói munkaként tekintenek a sütemények előállítására, ami képes teljesen kikapcsolni őket. Ahhoz, hogy az előállítási folyamat élvezetes legyen, megfelelő eszközökre is szükség van. Ha Önnek is szenvedélye a sütés, akkor a konyhájából nem hiányozhat a KitchenAid kézi mixer!

A KitchenAid kézi mixerrel rövid időn belül ínycsiklandó süteményekkel lepheti meg a családot, ugyanis a korszerű konyhai eszközökkel jelentős időt megspórolhat az előkészületi munkálatokon. A KitchenAid kézi mixerhez különböző fejek is tartoznak, így egy készülék alkalmazásával különböző feladatokat tud ellátni a sütemények készítésekor.

Bővítse a konyháját egy korszerű konyhai készülékkel, szerezze be kínálatunkból saját KitchenAid kézi mixerét! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Kézi robotgépekkel a legjobb eredményért, a legrövidebb idő alatt!

Nők és férfiak milliói estek szerelembe a főzéssel, akár csak hobbiszinten, akár profi szakácsként. Nap mint nap kápráztatjuk el szeretteinket a finomabbnál-finomabb, mutatós ételekkel és süteményekkel, melyek titkos összetevője a főzés iránti rajongásunk. Régóta tudvalevő, hogy mindennek az alapja a valódi minőségi és friss alapanyag, aminek köszönhetően a kész ételek remekművek lesznek. Viszont mindez sajnos kevés, ha olyan konyhai eszközöket, kézi robotgépeket használunk, amikkel nem lehet tökéletes eredményt elérni. Ezek akár még a nagy gonddal előkészített étel vesztét is okozhatják.

Régen, nagyanyáink idejében még mindent kézzel kellett csinálni a sütés-főzés kapcsán, mi ma már sokkal szerencsésebb helyzetben vagyunk a technológia fejlődésének köszönhetően. Mindenkinek egész arzenálja van otthon kézi robotgépekből, mert nem csak megkönnyítik a dolgunkat, de jelentős időt is spórolhatunk a használatukkal. Sokan még ma is szívesebben dagasztanak kézzel, de azok számára, akik nem szeretnének ezzel foglalatoskodni, vagy koruknál fogva már nem viseli olyan jól a kezük, az ilyen készülékek dagasztókarja felüdülést jelent. Így a tökéletes kelesztett tésztákról sem kell lemondani, készülhetnek tucatjával az ízletes túrós batyuk és házi kenyerek! Nem csak a dagasztásra, de a hab felverésére sincs ennél könnyebb és gyorsabb módszer. A sütemények elkészítése sokak szerint már-már a művészet kategóriájába sorolandó, és hogy ez valóban így is legyen, érdemes egy megbízható kézi robotgépet segítségül hívnunk!

Bővítse Ön is konyhai eszköztárát KitchenAid kézi robotgépekkel, a siker és a bókok garantáltan nem fognak elmaradni! Cégünk hosszú évek óta a márka kizárólagos garanciális szervize hazánkban, így a vásárlást követően is számíthat ránk, ha esetleg gondja adódik a készülékkel az évek múlásával! Amennyiben kérdései lennének a kézi robotgépekről rendelés előtt, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!


Új termékek

Nincs új termék

enter the code here