Reklám

Cimkék

Robotgép KitchenAid hámozó Cirusfacsaró KitchenAid konzervnyitó új robotgép zsemlefeltét 2db-os kés Zöldségszeletelő KitchenAid fagyiadagoló professzionális krémkeverő kar Dagsztó kar turmixgép I. 83 l tál KitchenAid olló Vezérlő panel alátétlemez Konzervnyitó Tésztaszárító turmixgép fogaskerék fagyi közdarab kpsa 2 szeletes kenyérpirító KitchenAid reszelő Turmix motor Rugó Szivattyú Fagylaltkészítő fedél kiöntő feltét Zavarszűrő artisan Passzírozó és Húsdaráló turmix felső szerelvény Motor csapágyház Kapcsoló zsemlefeltét 4db-os Tésztakészítő/nyújtó KitchenAId lábas 16cm Artisan Robotgép - Habverő fej szénkefe 3 részes szett KitchenAid pizzavágó turmix Lapos fogaskerék kazán üvegtál Szakácskönyv Angol/Német Artisan Kávédaráló Fordulatvezérlő panel Műanyag védőkarima Darálószett 3részes KitchenAid habverő üvegkehely fogaskerekek konzollal fejrögzítő kar kpra 4 szeletes kenyérpirító 4 KitchenAid tésztanyújtó Tengelytömítés Röpsúly tömítés Olasztészta készítő Kolbásztöltő kupak Rögzítőcsvar rögzítő rugó új artisan Zöldség - gyümölcspasszírozó Vezérlőpanel Kapcsoló kar víztartály Szendvicstartó Raviolikészítő KitcnenAid lábas 18cm Professzionális robotgép - Habve szénkefe tartó Tartótálca KitchenAid üvegnyitó gallér motor armatúra és csapágy hőmérséklet jelző óra 3l-es tál motor állórész Krémkeverő Húsdaráló kupola fogaskerék feltétekhez menetes szár

KiegészítőkJelenleg 19 termék található.

KiegészítőkTésztaételek házilag a KitchenAid kiegészítőivel!

A tésztaételek sok-sok rajongóval rendelkeznek szerte a világon. Ki ne szeretné az olaszok nemzeti ételét, amikor gyorsan, egyszerűen és rengeteg féle módon elkészíthető? Lehet húsos, zöldséges, paradicsomos, tejszínes, klasszikus és formabontó, pikáns és lágy. A feltéteken túl, maga a tészta is számos változatban létezik.

A KitchenAid robotgépek és kiegészítők a tésztarajongók számára is ideálisak, sőt, nélkülözhetetlen alapdarabok, amik nem hiányozhatnak a konyhából! Miért ne készítené az olaszos fogásokat otthon a legelső lépésektől az utolsóig? Tésztanyújtó KitchenAid kiegészítővel ez gyerekjáték! Webáruházunkból tésztanyújtót, sőt raviolikészítőt is vásárolhat, de megrendelhet még sok más, különleges ételekhez felhasználható kiegészítőt. Ilyen KitchenAid kiegészítő például a húsdaráló, a zöldségszeletelő, a kolbásztöltő és a passzírozó készülék is.

Keresse fel a KitchenAid webáruházunkat bizalommal és lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, hogy megrendelhesse új, modern konyhai eszközét!


Egészséges ételek egyetlen KitchenAid konyhai robotgép használatával!

Egészségesen élni sokszor jelentős változást jelent, különösen az étrendet illetően. A táplálkozásnak kiemelkedő szerepe van abban, hogy a szervezet ellenálló, erős és
kiegyensúlyozott legyen.

A KitchenAid konyhai kiegészítők és eszközök segítségével bárki, könnyedén elkészítheti a saját konyhájában azokat a fogásokat, amikkel nap, mint nap az egészséges táplálkozás
követelményeinek tud eleget tenni. A KitchenAid robotgépek számtalan, nagyon
praktikus és hasznos kiegészítővel is felszerelhetőek. Szerezze be Ön is
webáruházunkból a robotgépéhez a hiányzó KitchenAid kiegészítőket és készítse
velük diétás ételeit! Az általunk kínált KitchenAid kiegészítőkkel nemcsak egészséges, de változatos, tápláló, finom és kreatív ételeket készíthet bárki, gyakorlatilag egy gombnyomással!

Rendeljen zöldségszeleteléshez, gyümölcspasszírozáshoz, gabonaőrléshez KitchenAid kiegészítőket! Ha kérdése van, kapcsolatba léphet velünk elérhetőségeink egyikén!


Új termékek

Nincs új termék

enter the code here