Reklám

Cimkék

Robotgép KitchenAid hámozó KitchenAid konzervnyitó új robotgép zsemlefeltét 2db-os Cirusfacsaró professzionális krémkeverő kar Dagsztó kar kés Zöldségszeletelő KitchenAid fagyiadagoló Artisan Robotgép - Habverő fej szénkefe zsemlefeltét 4db-os Tésztakészítő/nyújtó KitchenAId lábas 16cm Lapos fogaskerék kazán 3 részes szett KitchenAid pizzavágó turmix Fordulatvezérlő panel Műanyag védőkarima üvegtál Szakácskönyv Angol/Német Artisan Kávédaráló fogaskerekek konzollal fejrögzítő kar kpra Darálószett 3részes KitchenAid habverő üvegkehely Tengelytömítés Röpsúly tömítés 4 szeletes kenyérpirító 4 KitchenAid tésztanyújtó Rögzítőcsvar rögzítő rugó új artisan Olasztészta készítő Kolbásztöltő kupak Kapcsoló kar víztartály Zöldség - gyümölcspasszírozó Vezérlőpanel Professzionális robotgép - Habve szénkefe tartó Szendvicstartó Raviolikészítő KitcnenAid lábas 18cm motor armatúra és csapágy hőmérséklet jelző óra Tartótálca KitchenAid üvegnyitó gallér motor állórész Krémkeverő 3l-es tál fogaskerék feltétekhez menetes szár Húsdaráló kupola Vezérlő panel alátétlemez turmixgép I. 83 l tál KitchenAid olló fogaskerék fagyi közdarab kpsa Konzervnyitó Tésztaszárító turmixgép Rugó Szivattyú 2 szeletes kenyérpirító KitchenAid reszelő Turmix motor kiöntő feltét Zavarszűrő artisan Fagylaltkészítő fedél Motor csapágyház Kapcsoló Passzírozó és Húsdaráló turmix felső szerelvény

KiegészítőkJelenleg 19 termék található.

KiegészítőkTésztaételek házilag a KitchenAid kiegészítőivel!

A tésztaételek sok-sok rajongóval rendelkeznek szerte a világon. Ki ne szeretné az olaszok nemzeti ételét, amikor gyorsan, egyszerűen és rengeteg féle módon elkészíthető? Lehet húsos, zöldséges, paradicsomos, tejszínes, klasszikus és formabontó, pikáns és lágy. A feltéteken túl, maga a tészta is számos változatban létezik.

A KitchenAid robotgépek és kiegészítők a tésztarajongók számára is ideálisak, sőt, nélkülözhetetlen alapdarabok, amik nem hiányozhatnak a konyhából! Miért ne készítené az olaszos fogásokat otthon a legelső lépésektől az utolsóig? Tésztanyújtó KitchenAid kiegészítővel ez gyerekjáték! Webáruházunkból tésztanyújtót, sőt raviolikészítőt is vásárolhat, de megrendelhet még sok más, különleges ételekhez felhasználható kiegészítőt. Ilyen KitchenAid kiegészítő például a húsdaráló, a zöldségszeletelő, a kolbásztöltő és a passzírozó készülék is.

Keresse fel a KitchenAid webáruházunkat bizalommal és lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, hogy megrendelhesse új, modern konyhai eszközét!


Egészséges ételek egyetlen KitchenAid konyhai robotgép használatával!

Egészségesen élni sokszor jelentős változást jelent, különösen az étrendet illetően. A táplálkozásnak kiemelkedő szerepe van abban, hogy a szervezet ellenálló, erős és
kiegyensúlyozott legyen.

A KitchenAid konyhai kiegészítők és eszközök segítségével bárki, könnyedén elkészítheti a saját konyhájában azokat a fogásokat, amikkel nap, mint nap az egészséges táplálkozás
követelményeinek tud eleget tenni. A KitchenAid robotgépek számtalan, nagyon
praktikus és hasznos kiegészítővel is felszerelhetőek. Szerezze be Ön is
webáruházunkból a robotgépéhez a hiányzó KitchenAid kiegészítőket és készítse
velük diétás ételeit! Az általunk kínált KitchenAid kiegészítőkkel nemcsak egészséges, de változatos, tápláló, finom és kreatív ételeket készíthet bárki, gyakorlatilag egy gombnyomással!

Rendeljen zöldségszeleteléshez, gyümölcspasszírozáshoz, gabonaőrléshez KitchenAid kiegészítőket! Ha kérdése van, kapcsolatba léphet velünk elérhetőségeink egyikén!


Új termékek

Nincs új termék

enter the code here