Reklám

Cimkék

Robotgép KitchenAid hámozó Cirusfacsaró KitchenAid konzervnyitó új robotgép zsemlefeltét 2db-os kés Zöldségszeletelő KitchenAid fagyiadagoló professzionális krémkeverő kar Dagsztó kar Vezérlő panel alátétlemez turmixgép I. 83 l tál KitchenAid olló fogaskerék fagyi közdarab kpsa Konzervnyitó Tésztaszárító turmixgép Rugó Szivattyú 2 szeletes kenyérpirító KitchenAid reszelő Turmix motor Zavarszűrő artisan Fagylaltkészítő fedél kiöntő feltét Motor csapágyház Kapcsoló Passzírozó és Húsdaráló turmix felső szerelvény szénkefe zsemlefeltét 4db-os Tésztakészítő/nyújtó KitchenAId lábas 16cm Artisan Robotgép - Habverő fej Lapos fogaskerék kazán 3 részes szett KitchenAid pizzavágó turmix Fordulatvezérlő panel Műanyag védőkarima üvegtál Szakácskönyv Angol/Német Artisan Kávédaráló fogaskerekek konzollal fejrögzítő kar kpra Darálószett 3részes KitchenAid habverő üvegkehely Röpsúly tömítés 4 szeletes kenyérpirító 4 KitchenAid tésztanyújtó Tengelytömítés rögzítő rugó új artisan Olasztészta készítő Kolbásztöltő kupak Rögzítőcsvar Kapcsoló kar víztartály Zöldség - gyümölcspasszírozó Vezérlőpanel szénkefe tartó Szendvicstartó Raviolikészítő KitcnenAid lábas 18cm Professzionális robotgép - Habve motor armatúra és csapágy hőmérséklet jelző óra Tartótálca KitchenAid üvegnyitó gallér motor állórész Krémkeverő 3l-es tál fogaskerék feltétekhez menetes szár Húsdaráló kupola

RobotgépekJelenleg 9 termék található.

A Kitchenaid robotgépeivel a konyhai előkészítés gyerekjáték.

Artisan robotgép – professzionális segítség a konyhában

Egy Artisan robotgép minden szakácsnak és háziasszonynak járna. Ezek a készülékek annyira sokoldalúak, hogy szinte mindenféle étel elkészítéséhez használhatók, akár nagyobb mennyiségben is.

Az Artisan robotgépek erős, masszív kialakításúak, nagy teljesítményű motor hajtja őket, a nagy igénybevétel sem fog ki rajtuk. Aki nem használ ilyen multifunkciós robotgépet, az bizony kétszer is meggondolja, hogy nekiálljon-e dagasztani, azonban egy Artisan robotgéppel minden eddiginél könnyebben és gyorsabban fog haladni a kelt tészták elkészítésével is. Nagy teljesítményük ellenére halkan működnek a berendezések. Az Artisan robotgépek tartozékai rozsdamentes acélból készültek, így nem csak erősek, de könnyen tisztíthatók is.

Ha szeretné a konyhai munkáját megkönnyíteni, válasszon az Artisan robotgépek közül egy professzionális segítőtársat! Tájékozódjon weboldalunkon, és ha kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!


Ami egyetlen konyhából sem hiányozhat: KitchenAid robotgép

A Húsvét közeledtével ismét előtérbe kerülnek a konyhai felszerelések, hiszen az ünnepi sütés-főzés közepette bizonyos eszközök elengedhetetlenné válnak a minél gyorsabb és hatékonyabb folyamatok biztosítása érdekében. Ilyen például a KitchenAid robotgép is, mely egyetlen modern háztartásból sem hiányozhat!

Ennek segítségével ugyanis számtalan ételt professzionálisabban készíthetünk el! Köztudott, hogy bizonyos krémek és tészták esetében fontos a levegősség, a habosság vagy a tökéletes csomómentesség. A KitchenAid robotgép segítségével ez könnyedén kivitelezhető, fáradság nélkül, időt spórolva!

A KitchenAid robotgép, mint a modern konyhai felszerelések egyik képviselője, számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. Segítségével többé nem okozhat gondot a tökéletes habok elkészítése, az ideális krémállag elérése, vagy a tészták dagasztása!

Ha Ön is megbízható robotgépet keres otthonába, tekintse meg KitchenAid robotgép kínálatunkat, és rendelje bátran!