Reklám

Cimkék

Robotgép KitchenAid hámozó Cirusfacsaró krémkeverő kar KitchenAid konzervnyitó új robotgép zsemlefeltét 2db-os Zöldségszeletelő KitchenAid fagyiadagoló professzionális Dagsztó kar kés 2 szeletes kenyérpirító KitchenAid reszelő Turmix motor Rugó Szivattyú Fagylaltkészítő fedél kiöntő feltét Zavarszűrő artisan Passzírozó és Húsdaráló turmix felső szerelvény Motor csapágyház Kapcsoló zsemlefeltét 4db-os Tésztakészítő/nyújtó KitchenAId lábas 16cm Artisan Robotgép - Habverő fej szénkefe 3 részes szett KitchenAid pizzavágó turmix Lapos fogaskerék kazán üvegtál Szakácskönyv Angol/Német Artisan Kávédaráló Fordulatvezérlő panel Műanyag védőkarima Darálószett 3részes KitchenAid habverő üvegkehely fogaskerekek konzollal fejrögzítő kar kpra 4 szeletes kenyérpirító 4 KitchenAid tésztanyújtó Tengelytömítés Röpsúly tömítés Olasztészta készítő Kolbásztöltő kupak Rögzítőcsvar rögzítő rugó új artisan Zöldség - gyümölcspasszírozó Vezérlőpanel Kapcsoló kar víztartály Szendvicstartó Raviolikészítő KitcnenAid lábas 18cm Professzionális robotgép - Habve szénkefe tartó Tartótálca KitchenAid üvegnyitó gallér motor armatúra és csapágy hőmérséklet jelző óra 3l-es tál motor állórész Krémkeverő Húsdaráló kupola fogaskerék feltétekhez menetes szár turmixgép I. 83 l tál KitchenAid olló Vezérlő panel alátétlemez Konzervnyitó Tésztaszárító turmixgép fogaskerék fagyi közdarab kpsa

KávézáshozJelenleg 4 termék található.

A KitchenAid eszpresszó és kávédaráló gépeivel a kávékészítés gyönyörré válik

A KitchenAid gondoskodik róla, hogy jól induljon a napja!

A kávé fogyasztás rendkívül népszerű szokás szerte a világban. Hazánkban többnyire reggelente isszák ezt a keserű italt, de a nap bármely szakában jól eshet egy frissítő finomság.

Aki szeret kávét fogyasztani, annak már a készülő ital illata is felemelő. Az instant kávékkal szemben, ha otthonában maga készíti el kávéját, nem csak ízét, hanem illatát is élvezheti. Aki rendszeresen kávézik, pontosan tudja, hogy ez az ital frissen finom igazán. Ha rendszeresen kávézik, érdemes beszereznie egy minőségi kávéfőzőt.

A KitchenAid olyan megbízható gépeket kínál a kávéfőzéshez, melyek segítségével minden reggele igazán jól indulhat! A kínálatunkban szereplő eszpresszó gép és kávédaráló használatával mesteri szintre fejlesztheti a kávéfőzést.

Amennyiben Ön nem a kávé, hanem a tea szerelmesei közé tartozik, termékeink között vízforralót is talál, mely jelentősen megkönnyíti a tea készítést.

Ha minden reggelét egy ízletes kávéval szeretné kezdeni, tekintse meg KitchenAid eszpresszó gépünket és kávédarálónkat!


Miért fontos a minőségi kávéfőző?

A kávézás élménye sokak számára egy olyan pillanata a napnak, amit szeretnének minél tökéletesebbé tenni. Gondolva itt akár a körülményekre, tehát a nyugodt és harmonikus légkörre, de legfőképp az elfogyasztott kávé minőségére. Az utóbbiért számos dolgot tehetünk, melyek közül az első dolgunk a megfelelő kávéfőző megtalálása kell, hogy legyen.

Egy Artisian kávéfőzővel új szintre emelhetjük a kávézás élményét otthonunkban, de akár a munkahelyünkön vagy a nyaralónkban is. Ezek a gépeket frissen darált kávéval érdemes használni, hiszen az élmény csak így lehet igazán tökéletes. Továbbá az Artisian kávéfőzők képesek rá, hogy minden aromát megfelelően kifőzzenek az adott kávé őrleményből, így bármilyen terméket is fogyasztottunk eddig, biztosan érezni fogjuk a változást!

Ha szeretne egy olyan kávéfőzőt magáénak tudni, melyben a minőség, a dizájn és az utánozhatatlan kávé élmény remekül ötvöződik, akkor az Artisian kávéfőzőket Önnek találták ki!

Ha kérdése akadne termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!


Mi alapján válasszunk kávéfőzőt?

Nagyon sokan vagyunk, akik nem tudjuk elképzelni a napunkat egy friss, forró és utánozhatatlan zamatú kávé nélkül. Persze természetes, hogy mindehhez olyan kávéfőzőt szeretnénk beszerezni, amellyel tökéletes minőségű kávékat készíthetünk.

Az Artisian kávéfőzők biztosan tökéletesen megfelelnek ezen igényünknek, ellenben választhatunk, hogy filteres, vagy presszó gépet vásárolunk, és a kettő között igen sok különbség van. A filteres gépeknél kisebb nyomáson fő a kávé, mint a presszó gépek esetében, így a lefőtt kávé minősége abszolút a presszó gépek mellé dönti a mérleg nyelvét, ellenben a filteres gépekkel sokkal gyorsabban, gördülékenyebben készíthető, akár nagyobb mennyiségű kávé is.

Bármelyik Artisian kávéfőzőt is választja, biztos lehet benne, hogy minőségi darabot vásárol, és az adott gép biztosan kiszolgálja majd igényeit!

Ha szeretne Artisian kávéfőzőket vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Kérdéseivel keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!