Reklám

Cimkék

Robotgép KitchenAid hámozó Cirusfacsaró KitchenAid konzervnyitó új robotgép zsemlefeltét 2db-os kés Zöldségszeletelő KitchenAid fagyiadagoló professzionális krémkeverő kar Dagsztó kar Húsdaráló kupola fogaskerék feltétekhez menetes szár turmixgép I. 83 l tál KitchenAid olló Vezérlő panel alátétlemez Konzervnyitó Tésztaszárító turmixgép fogaskerék fagyi közdarab kpsa 2 szeletes kenyérpirító KitchenAid reszelő Turmix motor Rugó Szivattyú Fagylaltkészítő fedél kiöntő feltét Zavarszűrő artisan Passzírozó és Húsdaráló turmix felső szerelvény Motor csapágyház Kapcsoló zsemlefeltét 4db-os Tésztakészítő/nyújtó KitchenAId lábas 16cm Artisan Robotgép - Habverő fej szénkefe 3 részes szett KitchenAid pizzavágó turmix Lapos fogaskerék kazán üvegtál Szakácskönyv Angol/Német Artisan Kávédaráló Fordulatvezérlő panel Műanyag védőkarima Darálószett 3részes KitchenAid habverő üvegkehely fogaskerekek konzollal fejrögzítő kar kpra 4 szeletes kenyérpirító 4 KitchenAid tésztanyújtó Tengelytömítés Röpsúly tömítés Olasztészta készítő Kolbásztöltő kupak Rögzítőcsvar rögzítő rugó új artisan Zöldség - gyümölcspasszírozó Vezérlőpanel Kapcsoló kar víztartály Szendvicstartó Raviolikészítő KitcnenAid lábas 18cm Professzionális robotgép - Habve szénkefe tartó Tartótálca KitchenAid üvegnyitó gallér motor armatúra és csapágy hőmérséklet jelző óra 3l-es tál motor állórész Krémkeverő

TurmixgépekJelenleg 4 termék található.

Turmixgépek

A KitchenAid turmixgépeivel isteni gyümölcsturmixok is készíthetőek!

Miért hasznos a KitchenAid turmixgép?

Manapság egyre többen fordítanak figyelmet az egészséges táplálkozásra. A turmixgép elengedhetetlen kellék a gyümölcsök vagy zöldségek ilyen módú feldolgozásához. Azonban az általunk kínált KitchenAid turmixgép jóval túlmutat ezen!

Legyen szó bébiételek, sportturmixok, gyümölcsfagylalt készítéséről, jégdarálásról, aprításról, vagy akár habverésről, elég egyetlen gépet beszereznie, az általunk kínált KitchenAid turmixgépet. Ha elege van már, hogy gépei nem úgy működnek, ahogyan azt elvárná, válasszon minket!

Miért költene különböző konyhai gépek vásárlására, melyeknek a tárolása is nehézkes? A KitchenAid turmixgéppel kiválthatja a kézi mixert, a habverőt, és az aprítógépet is!

Mivel számunkra az is fontos, hogy új gépe tökéletesen illeszkedjen konyhájába, ezért KitchenAid turmixgép esztétikus kialakítású, ráadásul 12 féle színben rendelhető. A mutatós megjelenését csak tetézi egyszerű kezelhetősége és időtállósága.

Ha csúcsminőségre vágyik, válassza a KitchenAid turmixgépet!Vásároljon minőségi turmixgépet a konyhájába!

Minden konyhában megtalálhatóak bizonyos berendezések, konyhai eszközök, amik az alapfelszereléshez tartoznak.

Ezek nélkül nem működhet olajazottan egy konyha, nem lehet nélkülük a legalapvetőbb dolgokat elvégezni. Ilyen a komplett edénykészlet, a habverő, sajtreszelő, kávéfőző, konyhai robotgép vagy a turmixgép is.

A turmixgép nagyon hasznos konyhai eszköz, olyan berendezés, aminek egész évben hasznát vesszük, hiszen nem csak gyümölcsturmix elkészítéséhez praktikus, de különféle levesek, ételek előkészítési fázisában is hasznát lehet venni.

Ám mégiscsak nyáron használjuk a turmixgépet a legtöbbet, amikor nincsen kedvünk nehéz ételekhez. Sokszor elég egy kis gyümölcs vagy zöldség, egy gombnyomás és már kész is a könnyed, frissítő és nagyon egészséges, vitamin-és rostokban dús fogás. Smoothie, turmix, gyümölcslé, amihez csak kedve van!

Keressen minket bizalommal és válogasson minőségi, nagy teljesítményű Artisan vagy egyéb turmixgépeink közül! Vásároljon egy új turmixgépet konyhájába, vagy cserélje le a régit egy modernebbre!Hogyan válasszunk turmixgépet?

A turmixgép olyan konyhai eszköz, ami szinte minden konyhában megtalálható. Egyszerűen kezelhető, praktikus berendezés, amivel sok egészséges finomságot készíthetünk! Hogyan válasszuk ki turmixgépünket? Először is gondoljuk át, hogy pontosan mire szeretnénk a turmixgépet használni. Jeges vagy forró fogásokhoz, gyümölcsturmixokhoz, koktélokhoz vagy levesekhez van rá szükségünk?

A teljesítmény első számú szempont, ha rendszeresen használjuk a gépet. Ha ügyelünk arra, hogy a bele kerülő hozzávalók valóban simán és krémesen kerüljenek ki, nem járunk rosszul egy csúcsmodellel a KitchenAid turmixgépei közül! A fordulatszám, az állítható sebesség, a különféle funkciók megadják, hogy mennyire sokoldalú, mennyire alapos a turmixgép! A szükségleteink és igényeink alapján válasszunk!

Az sem hátrány, ha a turmixgépet könnyen szét lehet szerelni, és egyszerűen lehet tisztítani! A turmixgép kelyhe készülhet üvegből vagy műanyagból, előbbi jobban bírja a jeget, és mosogatógépbe is tehetjük!

Most, hogy már kicsit többet tud ezekről a konyhai eszközöktől, keresse Ön is KitchenAid konyhagépeinket, és ismerje meg a KitchenAid turmixgépeit is!