Konyhagépek - www.kitchenaidbolt.hu

KonyhagépekJelenleg 2 termék található.

A KitchenAid multifunkciós konyhagép gyorsan, halkan, könnyedén aprít és kever. A fémöntvényből készült sokoldalú konyhagép 12 féle tartozékával valamennyi konyhai feladatot kényelmesen elvégzi.


Milyen előnyeik vannak a multifunkciós konyhagépeinknek?

Manapság, ha az emberek konyhai berendezéseket szeretnének vásárolni, rendkívül gazdag kínálat áll rendelkezésükre. Szinte már minden előkészületi fázishoz megtalálhatják a vevők az ideális készüléket, azonban nem mindenki tud mindegyik művelethez más gépet megvásárolni. Sokaknak van szűk, kis területű konyhájuk, ahol nem áll rendelkezésre kellő hely több, nagyméretű készülékhez. Ilyenkor az érintetteknek kompromisszumot kell kötni, azzal kapcsolatban, hogy mik azok a műveletek, amelyek esetében hanyagolni tudnák a gépi segítséget. Ha Ön is hasonló helyzetben van, viszont nem szeretne semmiről sem lemondani, válassza a KitchenAid multifunkciós konyhagépeit!

A KitchenAid multifunkciós konyhagépek legnagyobb előnye, hogy a különböző tartozékaik felhasználásával valamennyi konyhai feladatot el lehet végezni, mint például az aprítást, szeletelést vagy reszelést. Ennek köszönhetően nem kell mérlegelnie konyhai gép vásárlásakor, hogy milyen berendezésre van szüksége a főzéshez, hiszen csak egy készüléket kell megvennie, ahhoz, hogy a különböző előkészületi feladatokat könnyedén elvégezhesse. Ebből kifolyólag ezek a sokoldalú gépek tökéletes választásnak bizonyulnak a legszűkebb, legkisebb területű konyhákba is, ráadásul így jelentős összeget is megspórolhat, mivel a multifunkció miatt más konyhai készülék megvásárlására nem lesz szüksége. A KitchenAid multifunkciós konyhagépekkel lerövidítheti a főzés idejét és nem kell számolnia a szeletelésből vagy az aprításból fakadó balesetekkel sem, mivel a berendezés végzi Ön helyett ezeket a feladatokat. A KitchenAid multifunkciós konyhagép tisztítása sem bonyolult feladat, könnyedén eltávolíthatja a pengékről az alapanyag maradékokat.

A KitchenAid multifunkciós konyhagépek megbízható, praktikus berendezések, amelyekre mindenképp hosszú távú befektetésként tekinthet. Ha Ön is szeretné megtapasztalni egy multifunkciós konyhagép előnyeit, tekintse meg kínálatunkat és szerezze be praktikus, nem nagy helyigényű berendezését választékunkból! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!
Mi mindenre jók a KitchenAid multifunkciós konyhagépek?

Sokak hobbija a főzés, sokaknak pedig mindennapos tevékenység a családjuk miatt, de általánosan elmondható, hogy rengeteg idő töltünk a konyhában. Főleg az előkészületek viszik el a rengeteg időt, az alapanyagok aprítása, szeletelése, reszelése, pedig ezeket a feladatokat gyorsabban és egyszerűbben is el lehetne végezni!

A KitchenAid multifunkciós konyhagépek ezekre a feladatokra lettek kitalálva! Állítható szeletelő tárcsájuknak köszönhetően többféle szeletvastagságot is be tudunk állítani, a reszelőtárcsa pedig kétféle, különböző méretű reszeléket tud előállítani akár sajtból, akár zöldségekből. Emellett az aprítás funkcióval nem csak a hagyma apróra vágására, de gyümölcsök pürésítésére, hús finomra darálására, de akár tészták összeállítására is lehetőség van!

Egyes multifunkciós konyhagép típusok a zöldségek kockázására, habverésre és citrusfélék préselésére is alkalmasak!

Könnyítse meg Ön is konyhai teendőit, és vásároljon KitchenAid multifunkciós konyhagépet


Darabológép, a konyhafelszerelés alapdarabja!

A konyhai robotgépek és berendezések között már sokfélét találni; van olyan, amelyikre nincs is igazán szükségünk, de olyan is akad, ami nélkül már nem tudnánk meglenni. A darabológép természetesen az utóbbi csoportba tartozik!

Hagymát aprítani sokan nem szeretnek, mert kellemetlen a szaga, csípi a szemet, nem beszélve a zavaró könnyezésről. Egy darabológéppel azonban vége a hagymaszeletelés borzalmainak! Csak tegye bele, zárja rá a tetejét és nyomja meg a gombot! A darabológép nagyszerűen beválik akkor is, ha például pürésíteni kell valamit, nem csak aprítani. A különféle zöldségekből készült szendvicskrémek, mártogatósok, vagy a hummusz alapanyagait kényelmesen, gyorsan és pofonegyszerűen összeállíthatjuk egy minőségi, több fokozatú, erős darabológépben. A finom ételeken, hozzávalókon kívül akár babák számára is készíthetünk bébiételt és egészséges, változatos, házi finomságokat adhatunk a kicsiknek.

A darabológép biztonságos aprítást, gyorsabb előkészítést tesz lehetővé. Szerezzen be Ön is egyet!


Hagyja a szeletelést és a darabolást a darabológépére!

Julienne-re darabolni valamit – valljuk be – eléggé pepecs munka. Nemcsak annyiból áll, hogy fogjuk a kést, a zöldséget, és pillanatok alatt mindent felvágunk. Itt fontos a precizitás, a pontosság, hiszen ennek a módszernek az a lényege, hogy a gyufaszálak vékonyak és egyformák lesznek. Ugye ehhez nem mindig van se türelme, se ideje, de mégsem szeretne lemondani arról, hogy vendégeit finom és esztétikus fogásokkal kápráztassa el?

Egy minőségi darabológépre rábízhatja a munkát, és nem csak a julienne darabolást, de még sok egyéb mást is, aminek az aprításhoz, szeleteléshez köze lehet! Tekintse meg KitchenAid konyhagépeink kínálatát, és szerezzen be saját konyhájába egy megbízható és sokoldalú darabológépet! Meglátja, egészen másképp tekint majd ezután a zöldségek, gyümölcsök előkészítésére! A darabológépek állítható fokozatokkal rendelkeznek, masszív testük strapabíró, ugyanakkor mutatós is, amit nem kell a konyhaszekrénybe eldugni.

Keressen minket bizalommal, rendeljen darabológépet, és ismerje meg a bennük rejlő lehetőségeket!Új termékek

Nincs új termék

enter the code here