Reklám

Cimkék

Robotgép KitchenAid hámozó KitchenAid konzervnyitó új robotgép zsemlefeltét 2db-os Cirusfacsaró Zöldségszeletelő KitchenAid fagyiadagoló professzionális krémkeverő kar Dagsztó kar kés Fagylaltkészítő fedél kiöntő feltét Zavarszűrő artisan Passzírozó és Húsdaráló turmix felső szerelvény Motor csapágyház Kapcsoló zsemlefeltét 4db-os Tésztakészítő/nyújtó KitchenAId lábas 16cm Artisan Robotgép - Habverő fej szénkefe 3 részes szett KitchenAid pizzavágó turmix Lapos fogaskerék kazán üvegtál Szakácskönyv Angol/Német Artisan Kávédaráló Fordulatvezérlő panel Műanyag védőkarima Darálószett 3részes KitchenAid habverő üvegkehely fogaskerekek konzollal fejrögzítő kar kpra 4 szeletes kenyérpirító 4 KitchenAid tésztanyújtó Tengelytömítés Röpsúly tömítés Olasztészta készítő Kolbásztöltő kupak Rögzítőcsvar rögzítő rugó új artisan Zöldség - gyümölcspasszírozó Vezérlőpanel Kapcsoló kar víztartály Szendvicstartó Raviolikészítő KitcnenAid lábas 18cm Professzionális robotgép - Habve szénkefe tartó Tartótálca KitchenAid üvegnyitó gallér motor armatúra és csapágy hőmérséklet jelző óra 3l-es tál motor állórész Krémkeverő Húsdaráló kupola fogaskerék feltétekhez menetes szár turmixgép I. 83 l tál KitchenAid olló Vezérlő panel alátétlemez Konzervnyitó Tésztaszárító turmixgép fogaskerék fagyi közdarab kpsa 2 szeletes kenyérpirító KitchenAid reszelő Turmix motor Rugó Szivattyú

KonyhagépekJelenleg 11 termék található.

A KitchenAid multifunkciós konyhagép gyorsan, halkan, könnyedén aprít és kever. A fémöntvényből készült sokoldalú konyhagép 12 féle tartozékával valamennyi konyhai feladatot kényelmesen elvégzi.

Mi mindenre jók a KitchenAid multifunkciós konyhagépek?

Sokak hobbija a főzés, sokaknak pedig mindennapos tevékenység a családjuk miatt, de általánosan elmondható, hogy rengeteg idő töltünk a konyhában. Főleg az előkészületek viszik el a rengeteg időt, az alapanyagok aprítása, szeletelése, reszelése, pedig ezeket a feladatokat gyorsabban és egyszerűbben is el lehetne végezni!

A KitchenAid multifunkciós konyhagépek ezekre a feladatokra lettek kitalálva! Állítható szeletelő tárcsájuknak köszönhetően többféle szeletvastagságot is be tudunk állítani, a reszelőtárcsa pedig kétféle, különböző méretű reszeléket tud előállítani akár sajtból, akár zöldségekből. Emellett az aprítás funkcióval nem csak a hagyma apróra vágására, de gyümölcsök pürésítésére, hús finomra darálására, de akár tészták összeállítására is lehetőség van!

Egyes multifunkciós konyhagép típusok a zöldségek kockázására, habverésre és citrusfélék préselésére is alkalmasak!

Könnyítse meg Ön is konyhai teendőit, és vásároljon KitchenAid multifunkciós konyhagépet


Darabológép, a konyhafelszerelés alapdarabja!

A konyhai robotgépek és berendezések között már sokfélét találni; van olyan, amelyikre nincs is igazán szükségünk, de olyan is akad, ami nélkül már nem tudnánk meglenni. A darabológép természetesen az utóbbi csoportba tartozik!

Hagymát aprítani sokan nem szeretnek, mert kellemetlen a szaga, csípi a szemet, nem beszélve a zavaró könnyezésről. Egy darabológéppel azonban vége a hagymaszeletelés borzalmainak! Csak tegye bele, zárja rá a tetejét és nyomja meg a gombot! A darabológép nagyszerűen beválik akkor is, ha például pürésíteni kell valamit, nem csak aprítani. A különféle zöldségekből készült szendvicskrémek, mártogatósok, vagy a hummusz alapanyagait kényelmesen, gyorsan és pofonegyszerűen összeállíthatjuk egy minőségi, több fokozatú, erős darabológépben. A finom ételeken, hozzávalókon kívül akár babák számára is készíthetünk bébiételt és egészséges, változatos, házi finomságokat adhatunk a kicsiknek.

A darabológép biztonságos aprítást, gyorsabb előkészítést tesz lehetővé. Szerezzen be Ön is egyet!


Hagyja a szeletelést és a darabolást a darabológépére!

Julienne-re darabolni valamit – valljuk be – eléggé pepecs munka. Nemcsak annyiból áll, hogy fogjuk a kést, a zöldséget, és pillanatok alatt mindent felvágunk. Itt fontos a precizitás, a pontosság, hiszen ennek a módszernek az a lényege, hogy a gyufaszálak vékonyak és egyformák lesznek. Ugye ehhez nem mindig van se türelme, se ideje, de mégsem szeretne lemondani arról, hogy vendégeit finom és esztétikus fogásokkal kápráztassa el?

Egy minőségi darabológépre rábízhatja a munkát, és nem csak a julienne darabolást, de még sok egyéb mást is, aminek az aprításhoz, szeleteléshez köze lehet! Tekintse meg KitchenAid konyhagépeink kínálatát, és szerezzen be saját konyhájába egy megbízható és sokoldalú darabológépet! Meglátja, egészen másképp tekint majd ezután a zöldségek, gyümölcsök előkészítésére! A darabológépek állítható fokozatokkal rendelkeznek, masszív testük strapabíró, ugyanakkor mutatós is, amit nem kell a konyhaszekrénybe eldugni.

Keressen minket bizalommal, rendeljen darabológépet, és ismerje meg a bennük rejlő lehetőségeket!Új termékek

Nincs új termék

enter the code here