Reklám

Cimkék

Robotgép KitchenAid hámozó KitchenAid konzervnyitó új robotgép zsemlefeltét 2db-os Cirusfacsaró krémkeverő kar Dagsztó kar kés Zöldségszeletelő KitchenAid fagyiadagoló professzionális üvegtál Szakácskönyv Angol/Német Artisan Kávédaráló Fordulatvezérlő panel Műanyag védőkarima Darálószett 3részes KitchenAid habverő üvegkehely fogaskerekek konzollal fejrögzítő kar kpra 4 szeletes kenyérpirító 4 KitchenAid tésztanyújtó Tengelytömítés Röpsúly tömítés Olasztészta készítő Kolbásztöltő kupak Rögzítőcsvar rögzítő rugó új artisan Zöldség - gyümölcspasszírozó Vezérlőpanel Kapcsoló kar víztartály Szendvicstartó Raviolikészítő KitcnenAid lábas 18cm Professzionális robotgép - Habve szénkefe tartó Tartótálca KitchenAid üvegnyitó gallér motor armatúra és csapágy hőmérséklet jelző óra 3l-es tál motor állórész Krémkeverő Húsdaráló kupola fogaskerék feltétekhez menetes szár turmixgép I. 83 l tál KitchenAid olló Vezérlő panel alátétlemez Konzervnyitó Tésztaszárító turmixgép fogaskerék fagyi közdarab kpsa 2 szeletes kenyérpirító KitchenAid reszelő Turmix motor Rugó Szivattyú Fagylaltkészítő fedél kiöntő feltét Zavarszűrő artisan Passzírozó és Húsdaráló turmix felső szerelvény Motor csapágyház Kapcsoló zsemlefeltét 4db-os Tésztakészítő/nyújtó KitchenAId lábas 16cm Artisan Robotgép - Habverő fej szénkefe 3 részes szett KitchenAid pizzavágó turmix Lapos fogaskerék kazán

KitchenAid garanciális és garancián túli márkaszerviz. Keressen minket telefonon a +36 20 957 4553 vagy személyesen 1122 Bp. Krisztina krt.23.

 

 

 

Kitchenaid konyhai gépe meghibásodott? – Kérje segítségünket a szervizeléssel kapcsolatban!

 

Kitchenaid konyhai gépe meghibásodott? – Kérje segítségünket a szervizeléssel kapcsolatban!Minden elektronikai berendezés esetében egy bizonyos idő után előfordulhat meghibásodás, amelyet több tényező és felhasználási körülmény is befolyásolhat. A problémák a konyhai gépeket sem kímélik, így, ha a baj bekövetkezik, csakis szervizeltetéssel lehet megszüntetni a hibát!

 

Ha nálunk vásárolt konyhai gépével bármilyen problémát észlel, ne habozzon, keresse fel Kitchenaid szervizünket!

 

Kitchenaid szervizünkben, garanciális, és garancián túli konyhai gépek javításával foglalkozunk, a szolgáltatásunk célja, hogy ügyfeleink a vásárlás után is számíthassanak ránk, így felelősséget vállalunk termékeinkért, és a baj esetén azonnal segítő kezet nyújtunk!

 

Kitchenaid szervizünkben kiváló szakemberek dolgoznak, akik kifejezetten a konyhagépek meghibásodásaira szakosodtak, ennek köszönhetően ügyfeleink számára minőségi javítási szolgáltatást biztosíthatunk!

 

A Kitchenaid szervizben minden problémára találunk megoldást! Keressen minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére! 

 

KitcehnAid szerviz: mi nem ismerjük a lehetetlent!

 

KitcehnAid szerviz: mi nem ismerjük a lehetetlent!Ön el tudná képzelni az életét modern konyhai robotgépek nélkül? Amikor a konyhájában gyümölcslére vágyik, a kézi facsaró, vagy a turmixgép után nyúl? A tojásfehérjét habverővel, vagy pedig robotgéppel veri keményre és csillogóra? A kávét tűzhelyen készíti, vagy modern kávéfőzőben főzi le? Ugye az egyszerűbb, a kényelmesebb, a gyorsabb mindig vonzóbb? Már ismeri, már megszokta, semmi pénzért nem mondana le a kedvenc Artisan kávédarálóról, vagy KitchenAid turmixgépről!


 

Mégis előfordulhat, hogy egyszer csak elromlik valamelyik robotgépe, nem indul, beragad, furcsa zörejeket hallat, vagy csak ímmel-ámmal végzi a dolgát. Ne ijedjen meg, ne mondjon le kedvencéről, helyette inkább hívja a KitchenAid szervizt!


 

Keresse KitchenAid szervizünket bizalommal, ha gyors ügyintézésre, magas fokú szakértelemre, és persze tökéletes hatékonyságra van szüksége! Megjavítjuk, ami elromlott, kicseréljük, ami elkopott, beindítjuk, ami leállt!


 

Megadott elérhetőségeinken eléri KitchenAid szervizünket, ha szüksége van a segítségünkre! 

 

Nem mindegy hol javíttat! Hozza KitchenAid szervizünkbe turmixgépét!

 

Nem mindegy hol javíttat! Hozza KitchenAid szervizünkbe turmixgépét!Ön hová viszi az autóját, ha javításra szorul? A legközelebbi márkaszervizbe, ugye? És hová viszi a turmixgépét, ha egyik reggel azt tapasztalja, hogy többé nem akar működni? Természetesen ezt is a márkaszervizbe ajánlott vinni!


 

A KitchenAid szervizében kiemelt figyelmet szentelünk mindazon termékek javítására, amik a KitchenAid neve alatt kerültek ki a piacra. Ha Önnek van KitchenAid turmixgépe, akkor csakis minket keressen meg javítás, illetve szerviz kapcsán! Szakembereink kiválóan ismerik a KitchenAid termékeket kívülről és belülről is, hiszen minden nap velük dolgoznak! Így már igazán gyerekjáték felmérni az állapotukat, megtalálni a problémát, ami akadályozza a működésüket, és kijavítani azt. A KitchenAid szervizében nem fog csalódni, hiszen nemcsak egyben kapja vissza turmixgépét, de túlzás nélkül állíthatjuk, hogy jobb lesz, mint újkorában! Ne dobja ki, ne cserélje le, ne pakolja el, hanem hozza el szervizünkbe!


 

Ha szüksége lenne a KitchenAid szerviz szolgáltatásaira, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!